Дигитална самоличност MinID в Норвегия

Какво е най-важното, което  трябва да знаете за своята дигитална самоличност MinID в Норвегия и какви са формите на онлайн идентификация в Норвегия, кога ви е необходмима онлайн самоличност при работа с данъчната служба в Норвегия, временен идентификационен номер в Норвегия и постоянен идентификационен номер в Норвегия ? 

Форма на онлайн идентификация

Дигиталната самоличност MinID в Норвегия е форма на онлайн индентификация, чрез която може да се осъществява достъп до редица обществено услуги в страната включително и данъчната служба в Норвегия (Skatteetaten)

 



Активация на Вашата онлайн идентификация в Норвегия

За да кандидатствате за своята дигитална самоличност в Норвегия, първо трябва да имате адресна регистрация в Норвегия. временен идентификационен номер в Норвегия (D-number) или постоянен идентификационен номер в Норвегия (NIN -number), мобилиен телефон или имейл за верификация, както и писмо съдържащо верификационен код за активация, което ще пристигне на адреса Ви, с който сте се регистрирали в страната в рамките на 5 дни.



Как да кандидатствате за дигитална самоличност в Норвегия

За да кандидатсвате за дигитална самоличност в Норвегия трябва да сте над 13 години, да имате постоянно месопребиваване в Норвегия и да се регистрирате  тук.

 

Други форми на дигитална самоличност в Норвегия

Освен дигиталната самоличност MinID, в Норвегия съществуват и други форми на дигитална самоличност като : BankID, Buypass ID, Commfides, BankID on mobile

Защо да изберете нас при консултирането на трудови мигранти?

Нашият съвет е да се консултирате с добър и опитен консултант още преди да е възникнал проблемът. Целта винаги е да се спестят излишни нерви и емоции, както и допълнителни неудобства и неприятности. Ако Ви е нужно допълнително разяснение на процедури във връзка с консултиране на трудови мигранти се обърнете към нас на : Tel. : +359 888 19 46 20,  E-mail: info@weknowthelaw.eu. Нашите услуги са съобразени с изискванията на клиента, за да отговарят на Вашите бизнес и индивидуални нужди.



Още информация по темата за живот и работа в Норвегия може да намерите в следните публикации:

Адресна регистрация в Норвегия

Детски надбавки в Норвегия

 

 

Станимир Стоянов

Станимир Стоянов
FOUNDER & SENIOR LEGAL ADVISOR